Jari Litmanen Mestarien liigan välierästä: ”Ei mitään bussin parkkeerausta”

Jari Litmanen odottaa tiistain Mestarien liigan ottelusta Bayern München – Barcelona avointa peliä.

Chelsea ihastutti ja vihastutti viime kaudella Mestarien liigan välierässä Barcelonaa vastaan puolustamalla tiukasti ja tarkasti. Litmasen mukaan vastaavanlaista välieräkoitosta ei ole luvassa.

– Joukkueet tulevat pelaamaan tiistaina omaa, itselleen ominaista jalkapalloa. Barcelona pelaa aina samalla tavalla, oli se kotona tai vieraissa, vastustajista riippumatta, Litmanen sanoo peliyhtiö Betssonin tiedotteessa.

– Niin on tehnyt Bayernkin, joka on niitä harvoja joukkueita maailmassa, jonka kova itseluottamus ja osaaminen antavat mahdollisuuden pelata jopa Barcelonaan vastaan omaa peliään, ei mitään Barcan välieristä tuttua bussin parkkeerausta.

Tiistai-illan ottelusta on lupa odottaa avointa Litmasen mukaan:

– Tämän vuoksi odotan, että tiistain ottelusta tulee yllättävänkin avoin. Tosin Barcelona on haavoittuva nimenomaan vieraskentällä ja tähän Jupp Heynckesin joukot yrittävät iskeä.

Joukkueissa yhtäläisyyksiä

Litmanen näkee Bayern Münchenin ja Barcelonan pelaamisessa jonkin verran yhtäläisyyksiä.

– Kummankin joukkueen laitapelaaminen on hyvin vahvaa. Kumpikin pystyy hyvin rakentamaan myös keskeltä. Periaatteessa kumpikin pelaa hyvin samankaltaista, pallonhallintaan keskittyvää peliä. Suurin ero on siinä, ettei Barcelonalla ole perinteistä keskushyökkääjää lainkaan, kun Bayernilla taas on, Litmanen analysoi.

Barcelonalla on Litmasen mielestä lisäksi jotain poikkeuksellista:

– Ja se toinen ero onkin sitten Barcelonan numero 10. Leo Messin pelaaminen vaikuttaa väkisin aina vastustajaan, ja mikäli ”Kirppu” on mukana, Bayern joutuu ottamaan tämän huomioon. Jokainen joukkue maailmassa joutuu tekemään niin.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.