Siirtojytky Bundesliigassa: Dortmund-tähti siirtyy Bayern Müncheniin!

© Kuva: Getty Images

Saksalainen Bild-lehti paljastaa lähteisiinsä vedoten Bundesliigan todellisen siirtojytkyn: Yksi Borussia Dortmundin menestyksen takana olevista miehistä jättää kuluvan kauden päätteeksi seuran ja pukee ylleen verivihollisen Bayern Münchenin paidan!

Kyseessä on 20-vuotias Mario Götze, joka tällä hetkellä muodostaa yhdessä Marco Reusin kanssa maailman ehkäpä kuumimman tutkaparin. Götzen sopimus Dortmundin kanssa on voimassa vielä kesään 2016 saakka, mutta siihen on kirjattu 37 miljoonan euron suuruinen kiinteä korvaus, jolla nuorukainen saa vaihtaa maisemaa.

Bayern München kuittaa tuon summan ilomielin käteiskassastaan ja vie kultakimpaleen samalla monen eurooppalaisen huippuseuran nokan edestä. Götzen kimpussa olivat eritoten valioliigaseurat Manchester City ja Arsenal.

Palkka 7 miljoonaa vuodessa + bonukset

Bild-lehden tietojen mukaan Saksan maajoukkuemies tienaa Münchenissä arviolta seitsemän miljoonan euron vuosittaista peruspalkkaa ja siihen bonukset päälle. Dortmundissa korvaus oli kaksi miljoonaa vähemmän.

Jo tammikuussa espanjalaislehti Sport kertoi, että Götze olisi uuden valmentajan Pep Guardiolan toivelistan kärkipäässä.

Sekä Bayern että Dortmund pelaavat tällä viikolla Mestarien liigan välierissä espanjalaisseuroja vastaa ja voivat siis kohdata toisensa kilpailun finaalissa. Joukkueet iskevät vastakkain joka tapauksessa vielä kerran, kun toukokuun alussa vuorossa on Bundesliigan kärkikamppailu.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.