FC Viikingit on solminut sopimuksen nuoren keskikenttäpelaaja vuonna 1994 syntyneen Juuso Pasasen kanssa.

Pasanen on kuopiolaislähtöinen pelaaja, joka on asunut Sveitsissä ja pelannut FC Zürichin akatemiassa, viimeksi U18-ikäluokassa. Nuorukainen on ollut tuttu näky Suomen eri ikäkausimaajoukkueissa.

Viikinkien päävalmentaja Ilkka Jäntti on tyytyväinen hankintaan, joka tulee Vuosaareen luotsin omien kontaktien kautta.

– Pasanen on hyvä pallollinen pelaaja ja soveltuu pelityyliimme. Maajoukkuekokemus ja monipuolinen pelitausta ovat hyvä osoitus sekä taidoista että tasaisesta kehityksestä, Jäntti sanoo seuran verkkosivuilla.

– Rinki ei ole niin laaja, että pelaajia keskikentän pohjalle tai puolustuspäähän olisi ruuhkaksi asti, ja Pasasen otteet on mielenkiintoista nähdä myös kotimaassa, summaa Jäntti. Nettitiimi jututtaa myös Pasasta kentän laidalla lähiviikkoina.

Pelaajaliikennettä myös toiseen suuntaan

Viikinkien riveistä on pelaajaliikennettä myös toiseen suuntaan. Pitkistä loukkaantumisista kärsineet Onni Koivu ja Julius Särkkälä hakevat peliminuutteja toisista maisemista.

Koivu pelaa vanhassa seurassaan PK-Keski-Uusimaassa ja Särkkälä Futurassa. Kaksikon lisäksi Anssi Tamminen pelaa kauden alun JäPSissä.

Kolmikko on saanut jo peliminuutteja ryhmien mukana. FC Viikingit odottavat edelleen puolestaan kauden Ykkösessä alkavan.