Manchester Cityn organisaatiossa on managerin paikka auki. Todennäköisin pestin täyttäjä on Malagaa tällä hetkellä luotsaava Manuel Pellegrini.

Valioliigaseura vahvisti maanantai-iltana, että ryhmää vuodesta 2009 asti luotsannut Roberto Mancini on vapautettu tehtävästään. Tiedotteen mukaan seura ei onnistunut pääsemään asettamiinsa tavoitteisiin tänä vuonna.

Manchester City jäi kuluvalla kaudella Mestarien liigassa alkulohkoon. Lisäksi ryhmä ei onnistunut uusimaan Valioliigan mestaruutta.

Joukkue myös hävisi viikonloppuna FA Cupin finaalin Wiganille, minkä jälkeen huhut Mancinin lähdöstä alkoivat voimistua (lue lisää tästä).

Kuka Mancinin tilalle?

Vedonlyöntitoimistojen ja lehtitietojen mukaan todennäköisin Mancinin seuraaja on Malagassa tulosta tehnyt Manuel Pellegrini. Chileläinen on ainakin toistaiseksi kieltänyt tekevänsä tulevaisuudessa hommia Manchesterissä.

– Kiellän tässä ja nyt olevani Manchester Cityn uusi valmentaja. En ole allekirjoittanut mitään sopimusta kenenkään kanssa, Pellegrini totesi Independent-lehden mukaan Sevilla-ottelun jälkeen.

Katso kuvagalleriasta muut ehdokkaat, jotka saattavat luotsata Manchester Cityä tulevaisuudessa.