Lehti: Manchester Cityn luotsi saamassa potkut piakkoin

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn tappio FA Cupin finaalissa tiesi sitä, että seurajohto menetti luottamuksensa manageri Roberto Mancinia kohtaan, kertoo Daily Telegraph -lehti.

Lehti tietää kertoa, että kotipeli Norwichia vastaan saattaa jäädä Mancinin viimeiseksi City-luotsina. Mahdollista on, että seurajohdossa saatetaan jopa reagoida ennen tiistaista Reading-kamppailua. Miehen sopimus tullaan mahdollisesti joka tapauksessa purkamaan ennen kuin ryhmä lähtee Yhdysvaltoihin kauden jälkeiselle reissulle.

Mancinin seuraaja on tiettävästi Malagan nykyinen päävalmentaja Manuel Pellegrini.  City on ilmeisesti jo tutkinut mahdollisuutta irrottaa Pellegrini Cityyn.

Manchester Cityn kausi on päättynyt pettymykseen sekä Valioliigassa että Mestarien liigassa. Vaikka Mancinin sopimus jatkuu vielä neljän vuoden ajan, lienee vain ajan kysymys, milloin italialaisvalmentajan on aika vaihtaa maisemaa.