TPS-luotsi paljasti ryhmän suurimman ongelman

© Kuva: Juha Tamminen

TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäen mukaan hänen suojattiensa suurin ongelma on tällä hetkellä pelirohkeuden puute.

TPS on aloittanut kautensa odotettua vaisummin. Viisi ensimmäistä peliä ovat tuoneet vain kaksi voittoa, vaikka ennen kauden alkua joukkuetta povattiin HJK:n pahimmaksi uhkaajaksi mestaruustaistossa. Viimeksi helatorstaina joukkue poistui KuPS:n kotikentältä 1-4-tappio niskassaan.

TPS-luotsi Rajamäki avasi Unibetille turkulaisryhmän tämän hetken tunnelmia.

Mikä on TPS:n suurin ongelma tällä hetkellä?

– Kyllä se on pelirohkeuden puute. Kun ei ole rohkeutta toteuttaa asioita kentällä, niin homma menee turhan vaikeaksi. Meidän pelaajamme eivät tällä hetkellä heittäydy tarpeeksi nimenomaan pelille nimeltä jalkapallo, Rajamäki puhaltelee.

Se kuulostaa aika huolestuttavalta analyysiltä tässä vaiheessa kautta?

– No, siitä me keskustelemme pelaajien kanssa lisää tänään perjantaina. Haluan kuitenkin sanoa, että emme ole tässä tilanteessa ensimmäistä kertaa. Keväät ovat olleet meille vaikeita viimeisen neljän vuoden aikana, mutta me tulemme täältä vielä.

”En mene piiloon tai kyykisty tosiasioiden edessä”

Millä tavalla otat päävalmentajana vastuuta nykytilanteesta?

– Kaikella mahdollisella tavalla. En mene piiloon tai kyykisty tosiasioiden edessä silloin, kun joukkueella on vaikeaa. Päävalmentajana se on ainut vaihtoehto ja toivon mukaan se myös ihmisille riittää.
TPS:n intohimoiset kannattajat ovat myös ilmaisseet huolensa ja ärtymyksensä joukkueen tämän hetken suorittamisesta. Osa faneista on jopa sitä mieltä, ettei hommasta tule enää mitään.

Mitä vastaat faneille?

– Toivon ja uskon, että fanit ymmärtävät tämän tilanteen ja pysyvät joukkueen takana. Pelaajat tarvitsevat nyt kaiken mahdollisen tuen, että homma saadaan käännettyä, viestittää Rajamäki terveisiään kannattajille.

– TPS:llä on liigan parhaimmat kannattajat. Joukkue tarvitsee heitä tällä hetkellä enemmän kuin ehkä koskaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.