Barca-legenda: ”Guardiolalta puuttuu Lionel Messi Bayern Münchenissä”

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Feyenoordin valmentaja ja Barcelonassa mainetta niittänyt Ronald Koemanin mielestä Pep Guardiolalta puuttuu Lionel Messin kaltainen pelaaja Bayern Münchenistä.

Guardiolalla on Bundesliigan viime kauden triplamestareissa laadukkaita pelaajia. Kuitenkaan Messin kaltaisia miehiä on vaikeampi löytää.

– Barcelonassa Pepillä oli joukkueessaan Lionel Messi, joka pystyi yksin ratkomaan pelejä, Koeman sanoi De Telegraafille goal.com-sivuston mukaan.

– Mielestäni Bayern Münchenillä ei ole samanlaista pelaajaa.

Koeman silti muistuttaa, että Guardiola sai käsiinsä erinomaisen joukkueen.

– Hän on perinyt fantastisen joukkueen, ja lisäksi Bayern on myös kykeneväinen hankkimaan loistopelaajia kuten Mario Götzen. Pelaajat, jotka hänellä on käytössään, ei pitäisi olla ongelma.

Entiset pelikaverit

Koeaman ja Guardiola pelasivat yhdessä Barcelonassa 1990-luvun alussa. Koeman ei ole yllättänyt, että Guardiolasta on kasvanut hyvä valmentaja.

– On vain loogista, että hänestä tuli valmentaja. En nähnyt sitä saman tien, koska hän oli vielä silloin aikaisessa vaiheessa uraansa, kun pelasimme yhdessä, Koeman muisteli.

– Hänellä oli kuitenkin loistavia ominaisuuksia jalkapalloilijana. Hänellä oli loistava pelisilmä, hän oli todellinen joukkuepelaaja, ja hän ajatteli aina taktisesti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!