Bayern München onnistui kukistamaan keskiviikkona harjoitusottelussa Barcelonan. Voittoa ihmeellisempi oli katalonialaisseuran tilastotaian murtuminen.

Barcelona on kentällä olevista kahdesta joukkueesta yleensä se, joka pitää palloa vastustajaansa enemmän. Nyt keskiviikkona kotijoukkue kuitenkin voitti pallonhallinnan prosentein 53-47.

Edellisen kerran Barcelona oli hävinnyt pallonhallinnan vuonna 2008 Real Madridia vastaan käydyssä ottelussa.

Itse ottelussa Bayern oli myös parempi maalein 2-0. Maaleista vastasivat 14. minuutilla Philipp Lahm ja pari minuuttia ennen täyttä aikaa Mario Mandzukic.

Barcelonalta ei nähty keskiviikkona ykkösjoukkuetta kentällä, vaan moni uudempi kasvo sai tällä kertaa vastuuta.