Lehti: Real Madrid ei halua Zlatan Ibrahimovicia

© Kuva: Getty Images

Espanjalaisen Marca-lehden mukaan Zlatan Ibrahimovicia tarjottiin Real Madridiin. La Liga -seurassa ei kuitenkaan oltu kiinnostuneita miehen palveluksista.

Carlo Anclelottin lähtö PSG:stä Real Madridiin on herättänyt lehden mukaan liikehdintää Pariisissa. Monet haluaisivat poistua italialaisluotsin vanavedessä pois seurasta.

Marcan mukaan ruotsalaiskärjen agentti Mino Raiola tutki mahdollisuutta, voisiko tehokas kärkimies jatkaa uraansa Madridissa. Raiola tarjosi Ibrahimovicia vain 20 miljoonan euron hintaan tietäen, että valkopaidat etsivät uutta voimaa hyökkäykseensä. Lisäksi ruotsalainen oli valmis myös pudottamaan palkkaansa.

Real Madrid kuitenkin torppasi Marcan mukaan tarjouksen. Seurassa ollaan huolissaan miehen palkkavaatimuksista, iästä ja pelaajan persoonasta.

Ibrahimovicia yritettiin kaupata myös Juventukseen, mutta torinolaisryhmän hyökkäyspäässä on jo tarpeeksi voimaa Fernando Llorenten ja Carlos Tevezin tulon myötä. Ruotsalaiskärki edustajineen jatkaakin uusien mahdollisten haasteiden etsimistä.