Euroopan kolmanneksi pitkäaikaisin valmentaja jatkaa Veikkausliigaseuran peräsimessä

© Kuva: Juha Tamminen

Yksi pitkäaikaisimmista valmentajista Euroopan jalkapallosarjoissa, Pekka Lyyski, jatkaa IFK Mariehamnin peräsimessä ainakin seuraavat kaksi vuotta.

Lyyskin pesti ulottuu kauden 2015 loppuun. Seurajohdossa ollaan tyytyväisiä Lyyskin jatkoon.

– Olemme tietysti iloisia siitä, että saimme jatkettua Pekan sopimusta kahdella kaudella. Mielestämme olemme nähneet Pekan kasvavan valmentajana ja kehittäneen IFK:ta joka vuosi – tämä ei näy vähiten siinä, että olemme nähneet pelaavamman ja pallollisesti taitavamman IFK:n tänä vuonna, seurajohtaja Peter Mattsson toteaa seuran verkkosivuilla.

Lyyski on eurooppalaisista seurajoukkuevalmentajista kolmanneksi pitkäaikaisin tehtävässään. Vuonna 2002 IFK:n puikkoihin astuneen Lyyskin edellä ovat vain Arsenalin Arsene Wenger ja Ronnie McFall (Portadown FC).