Huuhkajiin valittu HJK-pelaaja: ”Se tuli totta kai yllätyksenä”

© Kuva: Kai Lintinen

A-maajoukkueeseen Toni Kolehmaisen tilalle valittu Sakari Mattila sanoo olleensa yllättynyt päästyään mukaan Mixu Paatelaisen miehistöön.

– Se tuli totta kai yllätyksenä, en tiennyt olevani edes varalla. Todella mahtava fiilis, Mattila hämmästelee Palloliiton verkkosivuilla.

24-vuotias HJK-pelaaja on pelannut poikien ja nuorten maajoukkueessa, mutta A-maajoukkuetasolla mies on mukana ensimmäistä kertaa. Keskikenttäpelaaja pääsee myös todellisiin huippuotteluihin mukaan, kun MM-karsintaotteluissa vastaan asettuvat Espanja ja Georgia.

Hyvää kautta pelaava Mattila on ollut koko ajan paremmassa iskussa.

– Nyt on hyvä vaihe. Onnistumisia tulee paljon, on oikeasti kiva pelata ja olla. Talvella oli vakava loukkaantuminen, sen jälkeen ei olisi voinut parempaa toivoa. Elän hetkessä ja nyt palkinto tuli vihdoin. En ole 18-vuotias, mutta mukana kuitenkin, Mattila jatkaa.

Huuhkajien ensimmäinen on haaste perjantaina kotipelissä Espanjaa vastaan. Maaliskuussa suomalaiset ylsivät vieraskentällä 1-1-tasapeliin.

– Uskon, että meidän valmentajat ovat oppineet siitä ottelusta vielä paljon lisää. Me tiedämme, että he hyökkäävät enemmän kuin me. Pitää vain oppia niistä asioista, mitä Espanjassa tehtiin oikein.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.