Suomalaisista kakkosbundesliigapelaajista SpVgg Greuther Fürthin keskikenttäpelaaja Tim Sparv pääsi ensimmäisenä maalin makuun. Greuther Fürth rökitti Dynamo Dresdenin maalein 4-0 ja suomalainen vastasi ottelun viimeisestä osumasta. Voittonsa myötä joukkue nousi takaisin kakkosliigan sarjakärkeen kolmen pisteen erolla lähimpiin uhkaajiin 1.FC Kölniin ja Union Berliniin.

Sparv on mahtunut joukkueensa avauskokoonpanoon kauden kaikissa otteluissa ja pelasi maanantainakin täydet minuutit. Miehen maali oli todella komea. Sparv sai pallon Zoltan Stieberiltä noin 35 metrissä. Koska yksikään vastustajan pelaaja ei antanut tälle kunnolla painetta, Sparv asetteli palloa itselleen ja kiskaisi upean kaukolaukauksen vasemmalla jalallaan maalin takanurkkaan, aivan vasemman tolpan viereen. Vastustajan maalivahti Benjamin Kirsten oli tilanteessa voimaton.

Edellisen kerran Tim Sparv oli onnistunut maalinteossa virallisessa ottelussa 17.11.2012.