Bayern Münchenin rankkarikaaos sai jatkoa

© Kuva: Getty Images

Viime lauantain bundesliigakierroksella nähtiin erikoinen tilanne, kun Bayern München sai rangaistuspotkun Mainzia vastaan 3-1-tilanteessa. Hollantilaistähti Arjen Robben oli menossa pilkkua ampumaan, kunnes joukkueen valmentaja Pep Guardiola kajautti kentän laidalta: ”Thomas Müller ampuu”. Robben ei ollut tästä lainkaan mielissään, paiskasi pallon Müllerille ja käveli raivoissaan pois.

Tiistaina Mestarien Liigassa saaga sai jatkoa. Nyt vastassa oli Viktoria Plzen ja tuomari vihelsi pallon jälleen pilkulle. Nyt, Müllerin ollessa vaihtopenkillä Guardiola olisi halunnut Robbenin ampuvan, mutta tämä luovuttikin pallon Franck Ribérylle, joka maalin onnistuneesti viimeistelikin. Kysymysmerkkejä Robbenin ja Guardiolan väleistä jäi kuitenkin runsaasti ilmaan leijumaan.

– Arjen on edelleen suuttunut Guardiolalle lauantain rankkaritilanteesta, Ribéry selvitti saksalaiselle Sky-TV-kanavalle Mundo Deportivon mukaan.

Guardiola vakuuttaa, ettei ole tilanteesta moksiskaan eikä draamaa ole syytä paisutella.

– Se, että pyysin Arjenia ampumaan, todistaa, etten ole loukkaantunut. Minä pidän rohkeista pelaajista ja sellaisista, jotka ovat valmiita ottamaan vastuuta rankkareista. Sellaisia pelaajia meillä on paljon. Nyt halusin, että Arjen ampuu, mutta samapa tuo.

Robben on itse kommenteissaan vähäsanainen, mutta korostaa viihtyvänsä hyvin joukkueessa.

– En halua puhua aiheesta enempää. Asia on loppuunkäsitelty ja jokainen sana on liikaa. Minulle se oli kaunis ele joukkueelta, kun he sanoivat, että on minun vuoroni vetää. Minä tarvitsen ainoastaan tukea kanssapelaajiltani ja siinä kaikki, Robben tiivistää tuntonsa.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?