FC Interin maalivahti Magnus Bahnen pelit tämän kauden osalta on pelattu. Bahnella on leikkaushoitoa vaativa nilkkavamma.

Bahnen vamma syntyi taannoin kotiottelussa HJK:ta vastaan. Loukkaantuminen tuli sikäli hyvään saumaan, sillä mies ehtii aloittamaan pre-seasonin tammikuussa yhdessä muun joukkueen kanssa.

– Tässä on taisteltu kipujen kanssa viimeiset pari kuukautta. Magneettikuvien mukaan nilkka on melko huonossa kunnossa ja vaatii täysin kuntoutuakseen leikkaushoitoa, joten nyt on hyvä sauma laittaa se kuntoon. Näin minun pitäisi päästä aloittamaan valmistuminen tulevaan kauteen yhdessä muun joukkueen kanssa tammikuussa, Bahne summaa seuran verkkosivuilla.

Bahnen ollessa poissa torjuntavastuuta kantaa Jere Koponen, joka on maalivahtivalmentaja Jani Meriläisen mukaan ottanut kehitysharppauksia.

– Jere on harjoitellut hyvin koko kauden ja loppukaudesta hän päässyt pelaamaan säännöllisemmin. Hän on esittänyt pelaamissaan otteluissa hyviä nousujohteisia otteita ja osoittanut pystyvänsä pelaamaan Veikkausliigatasolla, toteaa Meriläinen.