Jalkapallon MM-kultavahti teki voitokkaan aluevaltauksen moottoriurheilun puolelta

© Kuva: Getty Images
Bayern München aloittaa uuden kauden! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Jalkapallon MM-kultaa vuonna 1998 Ranskan paidassa voittanut Fabien Barthez, 42, on tehnyt uuden aluevaltauksen moottoriurheilun puolelta.

Barthez, joka toimi maalivahtina myös mm. Manchester Unitedissa, on kruunattu Ranskan GT-autosarjan voittajaksi. Mies ja vuoroittain autoa ajava kilpa-ajaja Morgan Moullin-Traffort sijoittuivat sarjan päätösviikonloppuna Paul Ricardin radalla kahdessa lähdössä sijoille viisi ja seitsemän. Tämä riitti kokonaiskisan voiton varmistamiseen.

– Olen aina ollut ihastunut moottoriurheiluun, jopa silloin kuin pelasin jalkapalloa. Olen halunnut ymmärtää, miltä tuntuu ajaa kilpaa. Minun piti odottaa pelaajaurani loppuun tätä kokeillakseni, Tribalfootball-sivusto siteerasi ranskalaista.

– Tämä ei ole kuin jalkapalloa. Tässä voi olla yhä hyvä 35-vuotiasta vanhempanakin, mikä oli ikä jolloin lopetin jalkapallon.

Näistä saadut pisteet riittivät kokonaiskilpailun voiton varmistamiseen. Sarjassa ajaa aivan huippuluokan kuljettajia mm. rallin yhdeksän kertainen maailmanmestari Sebastian Loeb.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Bayern München aloittaa uuden kauden! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!