Meksiko taukojohdossa Liigahuuhkajia vastaan

© Kuva: Juha Tamminen
Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Meksiko johtaa puoliajalla klo 5 alkanutta harjoitusmaaottelua Suomen liigamaajoukkuetta vastaan maalein 2-1. Vihreäpaitainen ottelun järjestävä taho hallitsi avausjaksoa mielin määrin ja piti Suomen kokematonta puolustusta kiireisenä.

Avausmaalista vastasi Meksikon kokenein pelaaja Rafael Marquéz, joka puski noin seitsemästä metristä Meksikon vapaapotkun maalivahti Henri Sillanpään selän taakse jo ottelun 11. minuutilla. 12 minuuttia myöhemmin Carlos Peña tuplasi Meksikon johdon pelattuaan hyvän seinäpelin Oribe Peraltakanssa. Suomen topparipari Jarkko HurmeJani Tanska ei näyttänyt hyvältä maaleissa ja oli muutenkin vaikeuksissa läpi koko jakson.

Suomi onnistui kuitenkin kaventamaan 1-2:een käytännössä ensimmäisen puoliajan ainoasta maalipaikastaan. Sakari Mattilan antama vapaapotku kimposi onnekkaasti Meksikon muurista suoraan suomalaisille. Ensimmäinen kuti kilpistyi vielä Meksikon puolustajaan maalinedustalla, mutta Jani Tanskasiirrettyä pallon Jarkko Hurmeelle tykitti tämä pelivälineen komeasti ylänurkkaan.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!