Pitkäaikainen valmentaja jättää JJK:n – ”Ei enää samaa kipinää”

© Kuva: Juha Tamminen
Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

JJK:n pitkäaikainen maalivahtivalmentaja Jori Särkkä jättää pestinsä jyväskyläisseurassa kauden jälkeen. Vuosikymmenten ajan JJK:n ja sen edeltäjissä mukana toiminut Särkkä hakee uralleen uusia tuulia.

– Intohimo on tässä työssä äärimmäisen tärkeää – ja jos se tuntuu hiipuvan, ei työnteko tunnu mielekkäältä. Nyt tuntuu, että JJK:ssa työskentelyssä ei enää ole kohdallani sitä samaa kipinää kuin aiemmin ja siksi päätös oli tämä. Sarjaportaan putoaminen sinällään ei vaikuttanut päätökseen, Särkkä sanoo seuran verkkosivuilla.

– Tiet seuran kanssa erkanevat hyvässä hengessä ja yhteisymmärryksessä. Olen saanut tehdä täällä töitä mahtavien ihmisten kanssa – haluankin jo nyt kiittää kaikkia hienosta, yhteisestä ajasta.

Särkkä aloitti pelaamisen 70-luvun alussa ja siirtyi vähitellen valmennuksen pariin. Nyt JJK-pestiä on jäljellä kahden ottelun verran – ja sitten matka jatkuu muualla.

– On ollut hienoa tehdä töitä täällä – lahjakkaiden urheilijoiden ja hienojen ihmisten kanssa. Nyt on kuitenkin aika jatkaa matkaa, Särkkä summaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!