Ranska nujersi Huuhkajat

© Kuva: Juha Tamminen
Bayern München aloittaa uuden kauden! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Ranska onnistui kaatamaan Huuhkajat kotikentällään Stade de Francella MM-karsintojen päätöspelissä.

Ranska johti peliä ensimmäisen jakson jälkeen, kun Franck Riberyn tykki lauloi yläriman kautta isännät johtoon. Ranska oli ensimmäisellä jaksolla painostavampi osapuoli ja siirtyi ansaitusti tauolle johdossa.

Suomellakin oli ensimmäisellä 45-minuutilla paikkansa – mutta Kasper Hämäläinen eikä Roman Eremenko ollut terävimmillään ratkaisupaikassa.

Toisen jakson alussa Suomella oli hyvä mahdollisuus tasoittaa peli, kun Teemu Pukki pelattiin vapaaksi rangaistusalueen sisällä. Kärkimiehen kuti kuitenkin epäonnistui ja lirui ohi maalin.

Pukin suoritus maalipaikassa heijasteli osuvasti koko hänen iltaansa – suoritukset olivat usein pehmeitä, kun olisi vaadittu ruutia.

Suomi hukkasi mahdollisuutensa, Ranska ei

Ranska lisäsi löylyä pelin loppua kohden – ja samalla Huuhkajien kuntomittari alkoi välkkyä punaisella. Ensiksi 78. minuutilla syntyi 2-0-osuma. Vaihdosta sisään tullut Joona Toivio juoksi pallon oman maalin yläkulmaan yrittäessään siivota Oliver Giroudin puskemaa palloa maalin edustalta.

Ottelun kolmannen laukoi Karim Benzema kymmenen minuuttia Giroudin maalin jälkeen. Benzema sai osumaan maukkaan tarjoilun Riberyltä.

Ottelun viimeisillä hetkillä ranskalainen katsoja juoksi vielä kentälle antmaan ylävitosia maanmiehilleen. Ehkäpä ranskalaisfanit ovat nyt tyytyväisempiä joukkoihinsa, kun alla on kaksi murskavoittoa. Aiemminhan Ranska kaatoi ennen Suomi-peliä Australian lukemin 6-0.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Bayern München aloittaa uuden kauden! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!