16.10.2012 Saksa ja Ruotsi pelasivat ikimuistoisen MM-karsintaottelun. Saksa johti tuolloin Kölnissä pelattua kotiotteluaan jo 4-0, mutta Ruotsi teki ottelussa uskomattoman nousun 4-4-tasapeliin. Viimeinen maali syntyi vieläpä ottelun yliajalla.

Tänään, lähes tasan vuosi myöhemmin Saksa janosi kostoa ja saikin sen. Maaleja mätettiin tälläkin kertaa hurja määrä. Ruotsi ehti livahtaa ottelussa jo 2-0-johtoon, kunnes Saksa heräsi. Mesut Özil juhlisti 25-vuotissyntymäpäiviään kavennusmaalilla ja toiselle puoliajalle saapui vieläkin nälkäisempi vierasjoukkue.

Ottelun toisella puoliajalla Saksalle hattutempun ampui Andre Schürrle. Yhdestä osumasta vastasi Mario Götze. Kun Ruotsikin sai pallon vielä kertaalleen Manuel Neuerin selän taakse, saatiin maalilukemia tälläkin kertaa korjailla kahdeksan kertaa ja taululle jäivät 3-5-numerot. Ruotsin maaleista vastasi tänään Alexander Kacaniklic sekä Tobias Hysén kaksi kertaa. Joukkueen supertähti Zlatan Ibrahimovic oli ottelussa pelikiellossa.

Saksa varmisti lohkovoittonsa ja MM-kisapaikkansa jo perjantaina. Ruotsin tie vie marraskuiseen jatkokarsintaan.