Entinen Tottenham-pomo Alan Sugar on arvostellut kovin sanoin manageri Andre Villas-Boasin taktikoita ja toivoisi saavansa Alex Fergusonin White Hart Lanelle.

Tottenhamin kauden alku on sujunut tahmeasti. Sunnuntaina joukkue koki suurimman nöyryytyksensä tähän asti, kun ryhmä hävisi Manchester Citylle peräti maalein 6-0. Sugar ei annakaan paljoa painoarvoa managerin osaamiselle.

– En ymmärrä ollenkaan AVB:n käyttämää järjestelmää. Nostan kädet ylös, etten ole jalkapalloekspertti, mutta en tajua siitä mitään, Sugar kritisoi talkSPORT:n mukaan.

Sugar ei myöskään näytä kaikille pelaajahankinnoille vihreää valoa.

– Meillä oli 90 miljoonaa puntaa, tai mitä Balen myynnistä nyt tulikaan. Managerille luvattiin, että varat olisivat käyettävissä pelaajiin, mikä on ihan reilua. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että rahat pitäisi tuhlata samantien. Hänen olisi pitänyt istua alas hetkeksi ja olla valitsevampi, Sugar veisteli.

Sugar näkisikin mielellään eläkkeelle jääneen Alex Fergusonin Tottenhamin puikoissa, vaikka ei olisikaan vielä erottamassa Villas-Boasia. Ferguson on tiettävästi paikalla sunnuntaina, kun Tottenham pelaa kotikentällään Manchester Unitedia vastaan.

– Unelmani on, että hyvälle ystävälleni Sir Alex Fergusonille tulisi kipinä noin vuoden jälkeen ja hän päättäisi palata managerin hommiin. Ehkä hän toisi ihastuttavan vaimonsa Lontooseen ja manageroisi ryhmäämme, Sugar pyöritteli.

– Se olisi minun unelmani. Jos hän tulee katsomaan peliä, ehdotan jotain kivoja asuntoja hänelle ja hänen vaimolleen.