Maailman parhaan jalkapalloilijan valintatilaisuuteen on vielä pari kuukautta aikaa, mutta Bayern Münchenin supertähti Franck Ribéry valmistautuu jo ajatukseen siitä, että palkinnoksi myönnettävä “Kultainen Pallo” päätyy hänen takkansa päälle.

Saksalaisen Bild-lehden mukaan Ribéry on myöntänyt, että pokaali pyörii hänen mielessään jo jatkuvasti pelien aikanakin.

– Tiedän, että minun on pelattava jatkossakin hyvin tullakseni valituksi maailman parhaaksi pelaajaksi. Haluan pitää kentällä hauskaa ja pelata ilman paineita. Mutta on myös selvää, että haluan ehdottomasti voittaa tämän tittelin, ranskalainen kommentoi.

Kultaisen Pallon saaja julkistetaan Zürichissä 13.1.2014. Bild kertoo Ribéryn kertoneen ranskalaiselle L’Equipe-lehdelle, mihin palkinto tulee päätymään.

– Se tulee olohuoneeseeni, takan päälle. Vaimoni Wahiba on jo suunnitellut kaiken valmiiksi. Yritän olla miettimättä sitä liikaa, mutta hän ajattelee sitä usein. Hän on vakuuttunut palkinnon päätymisestä minulle. Ja Bayernissa kaikki uskovat, että minä voitan sen.