Real Madrid -luotsi haluaa pitää luottomiehen – ei näyttäisi vihreää valoa edes 65 miljoonasta eurosta

© Kuva: Getty Images
Bayern München aloittaa uuden kauden! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti ei olisi valmis luopumaan puolustaja Sergio Ramosista, vaikka pelaajasta saisi 65 miljoonaa euroa.

Ramosin nimi on liikkunut siirtohuhuissa, ja pelaajasta oltaisiin valmiita maksaamaan sievoisia summia. Espanjalainen AS-lehti kysyi Ancelottilta, voisiko hän antaa vihreää valoa Ramos-kaupoille 65 miljoonan euron korvausta vastaan.

– Ei, ei, ei. Hän on yksi maailman parhaimmista keskuspuolustajista maailmassa, ja meidän on pidettävä hänet. Muut keskuspuolustajat ovat myös erittäin hyviä. Pepellä on kokemusta, ja muut ovat nuoria. Nuorten pelaajia takia tarvitsemme kokeneita, kuten Ramosia ja Pepeä, Ancelotti vastasi kysymykseen.

Ramosin Mestarien liigan ottelu viikolla ei sujunut parhaalla mahdollisella tavalla, kun pelaaja katseli punaista korttia Galatasarayta vastaan. Ancelotti ei ollut tyytyväinen Ramosin virheeseen, mutta mitään rakoilua kaksikon välille ei spekulaatiosta huolimatta ole syntynyt.

– Minulla ei ole mitään ongelmaa Sergio Ramosin kanssa, eikä Sergio Ramosilla ole mitään ongelmaa minun kanssani, Ancelotti totesi tyhjentävästi.

– Hän on hyvin tärkeä pelajaa tälle joukkueelle, kaikki tietävät sen. Hän on kunnossa ja hän pelaa lauantaina Real Valladolidia vastaan, Ancelotti jatkoi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Bayern München aloittaa uuden kauden! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!