Suomalaispuolustajan seura varmisti jatkopaikkansa Eurooppa-Liigassa

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Tero Mäntylän bulgarialainen seurajoukkue Ludogorets Razgrad pelasi Eurooppa-Liigassa kotikentällään 1-1-tasapelin ukrainalaisen Chernomorets Odessan kanssa ja varmisti paikkansa pudotuspeleissä. Lohkossa toisena oleva PSV Eindhoven kaatoi samaan aikaan lohkon toisessa ottelussa Dinamo Zagrebin 2-0.

22-vuotias suomalaistoppari on ollut sivussa pelikentiltä kuutisen viikkoa jalkavamman takia eikä osallistunut tänäänkään ottelutapahtumiin. Loukkaantumiseensa asti Mäntylä oli kuulunut tällä kaudella joukkueensa luottopelaajiin.

Huuhkajien päävalmentaja Mixu Paatelainen suunnitteli antavansa lokakuussa Mäntylälle näyttöpaikan maajoukkueessa, mutta loukkaantuminen piti nuorukaisen ulkona Ranskaan matkustaneesta joukkueesta. Paluun kentille odotetaan kuitenkin tapahtuvan pian ja Mäntylä lieneekin käytettävissä Eurooppa-Liigan seuraavalla kierroksella lohkossa toisena olevan PSV Eindhovenin saapuessa bulgarialaisjoukkueen vieraaksi. Lohkovaihetta on vielä kaksi kierrosta pelaamatta.

Eurooppa-Liigan pudotuspeleissä nähdään varmuudella ainakin kaksi suomalaispelaajaa, sillä jo aiemmin torstai-iltana Roman Eremenkon Rubin Kazan varmisti paikkansa jatkossa. Lisäksi Eurooppa-Liigassa saattaa kauttaan jatkaa joko Teemu Pukin Celtic tai Niklas Moisanderin Ajax Mestarien Liigan lohkovaiheen päätyttyä. Myös Berat Sadikin Thunilla ja Miika Koppisen Tromsöllä on yhä mahdollisuutensa jatkoon.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!