Andre Villas-Boasilla oli vielä mahdollisuus pelastaa työpaikkansa

© Kuva: Getty Images

Kun Andre Villas-Boas meni tapaamaan White Hart Lanella seurajohtoa, oli hänellä edellään mahdollisuus pelastaa työpaikkansa, paljastaa Daily Mail -lehti.

Portugalilaisohjeistaja tapasi puheenjohtaja Daniel Levyn ja jalkapallojohtaja Franco Baldinin sunnuntai-iltana, kun takana oli nöyryyttävä 0-5-tappio Liverpoolille. Levy oli raivoissaan ja halusi muutoksia. Olihan vain kolme viikkoa aiemmin Manchester City piiskannut Tottenhamia myös rumasti, tuolloin maalein 6-0.

Levy halusi Villas-Boasin tekevän paitsi pelillisiä muutoksia myös nostavan Emmanuel Adebayorin takaisin rinkiin. Villas-Boasilla ja kärkipelaajalla on kuitenkin ollut keskinäisiä kahnauksia, eikä kaksikko ole kirjan samalla sivulla. Villas-Boas ei kuitenkaan ollut halukas muutoksiin ainakaan tuossa kohtaa.

Tottenhamissa on kuohunut myös valmennusportaassa, sillä valmentaja Steffen Freund on menettänyt asemiaan ja se on aiheuttanut hämmennystä. Villas-Boas ei ollut samaa mieltä Arsenal-ottelussa pelillisissä asioissa entisen kakkosmiehensä kanssa, mikä johti muuttuneeseen tilanteeseen.

Tottenhamin seurajohdossa ainoastaan Baldini on osoittanut joulukuisen Manchester Unitedia vastaan pelatun 2-2-tasapelin jälkeen tukensa Villas-Boasille. Loput olivat valmiita erottamaan hänet. Ja lopulta maanantaiaamuna potkut tulivat.