Honka-tähti pärjäsi hyvin kovalla listalla!

© Kuva: Juha Tamminen

FC Hongan puolustaja Gideon Baah pärjäsi erinomaisesti Goal.comin järjestämässä Ghanan vuoden pelaaja -äänestyksessä.

Baah pääsi äänestyksessä kovaan porukkaan, sillä viiden joukossa olivat puolustajan lisäksi Juventuksen Kwadwo Asamoah, Marseillen Andre Ayew, maajoukkuekapteeni Asamoah Gyan ja Norjassa kauden parhaaksi maalivahdiksi valittu Strömsgodsetin Adam Kwarasey.

Baah selvisi äänestyksessä kolmanneksi saaden 27.1 prosenttia äänistä häviten niukasti Gyanille. Äänestyksen voittajaksi selvisi Juventuksen keskikenttämies Asamoah. Näin Ayew ja Kwarasey jäivät Baahin taakse.

Baah siirtyi Suomeen viime kaudeksi lainalle Hongan riveihin. Espoolaisseurassa vakuututtiin puolustajan osaamisesta niin, että Baah lunastettiin jo heinäkuussa seuraan pysyvällä sopimuksella.