Tottenhamilla oli älytön ostoslista – mukana kovia nimiä!

© Kuva: Getty Images

Andre Villas-Boas joutui jättämään Tottenhamin maanantaina. Portugalilaisluotsi jäi The Telegraph -lehden mukaan monia haluamiaan pelaajia vaille.

Lehden mukaan Villas-Boasia harmitti, ettei Joao Moutinhoa onnistuttu houkuttelemaan lontoolaisseuraan eikä luotsi muutenkaan saanut kaipaamiaan nimiä. Villas-Boasin ostoslista oli pitkä ja ajoittain myös epärealistinen. Listalla olivat Oscar, Fernandinho, Willian, Leandro Damiao, Henrik Mkhitaryan, Fabio Coentrao, Hulk ja David Villa.

Villas-Boas joutui myös luopumaan isoista nimistä. Esimerkiksi Moutinhon piti olla Luka Modricin korvaaja. Toisaalta viime kesänä Tottenham laittoi rahaa haisemaan siirtomarkkinoilla, kun Gareth Bale vaihtoi maisemaa.

Villas-Boasilla ja puheenjohtaja Daniel Levyllä oli muitakin erimielisyyksiä kuin pelaajapolitiikka. Lehti tietää kertoa erään lähteen todenneen, ettei kaksikko ollut varsinaisesti mikään ”dynaaminen duo”.

Villas-Boas sai väistyä tehtävästään, kun joukkue oli ensin hävinnyt sunnuntaina Liverpoolille Valioliigassa murskaavasti 5-0-lukemin.