Schalke-pomo Horst Heldt on vakuutellut medialle, että Arsenaliin huhuissa vahvasti viety Julian Draxler ,20, ei siirry mihinkään tammikuussa.

– Olen erittäin varma siitä, että Julian pelaa kevätkaudenkin meillä – ja varmaan pidempäänkin, Heldt kertoi torstaina Sky Sportsin mukaan.

– Meitä ei kiinnosta päästä häntä ja hän ei ole itse osoittanut mitään halua lähteä. Toki aina tällaisten pelaajien ympärillä on kiinnostusta. Jos joku tekisi vakavan tarjouksen hänestä, niin käsittelisimme sitä ammattimaisesti. Tämä pätee kaikkiin meidän pelaajiin.

Arsenal-luotsi Arsene Wenger kertoi oman seuransa lehdistötilaisuudessa torstaina, että joukkue etsii aktiivisesti vahvistuksia, mutta etteivät he ole lähellä sopimuksia mihinkään suuntaan.

BBC Sportin toimittaja David Ornstein kertoo Arsenalin olleen kiinnostunut, mutta ei ollut valmis maksamaan Schalken pyytämää hintaa ja seuran kääntäneen katseensa lainasopimuksiin.

Italialainen Tuttosport kertoi torstaina, että Juventus-hyökkääjä Mirko Vucinic on lähellä siirtoa Arsenaliin (uutinen).