Norjan suurseuraan Rosenborgiin talven aikana siirtynyt Huuhkaja-hyökkääjä Riku Riski palailee hiljalleen La Mangan turnauksesta takaisin futiskotimaahansa. Rikulle turnaus oli ensimmäinen uuden seuran valkopaidassa.

Rosenborg hävisi ensin Copa del Solissa romanialaiselle FC Astralle 0-1-lukemin ja voitti sitten AIK:n 5-2-lukemin ja moldovalaisen FC Costulenin puolestaan 3-0-numeroin.

– Kolme peliä takana aika tiiviillä tahdilla, nopea reissu siis. Viime pelissä vihdoin täydet minuutit ensimmäistä kertaa, ja pelipaikkoina niin laita ensimmäisen tunnin kuin keskusta viimeiset minuutit. Vastustaja ei tasollaan hurmannut, mutta me menemme koko ajan eteenpäin ja olemme parempia ja parempia, mies valotti OrsaSportin verkkosivuilla.

Trondheimiin kotiutunut RR9 pääsee kotiutumaan viikonlopuksi vielä paremmin.

– Perjantaina omaan kämppään, autokin tulossa ja kaikki hienosti vaikka kurjia (palo)uutisia Trondheimista saikin lukea. Oma kiva puutaloni kuitenkin seisoo kuulemma tukevasti paikallaan. Ensi viikolla sitten DIF – peli (Djurgården IF), ja sitten peli per viikko tahdilla kohti kauden avausta.

Onnistunut leiri Espanjassa toi mukanaan pienen murheen, kun kaksi muuta paikalla ollut OrsaSportin talliin kuuluvaa pelaajaa onnistuivat maalinteossa.

– Totta kai Joona (Toivio, Molde) ja Eero (Markkanen, AIK) tekivät maalin mieheen, ja minulta jäi ensimmäinen maali Rosenborgille tekemättä. No annetaan isompien vielä riehua ja laitetaan Skandinavian suomalaisten maalipörssi oikeaan kuntoon kun kausi alkaa!