Latinoveri pääsi kiehahtamaan väkevästi Bolivian pääsarjan klassikko-ottelussa Bloomingin ja Oriente Petroleron välisessä ottelussa. Ottelun erotuomari heilautti punaista korttia ottelun lisäajan seitsemännellä minuutilla peräti neljällä pelaajalle.

Loppuhetkien ulosajon sai kaksi miestä kummastakin ryhmästä. Jo aiemmin suihkukomennuksen oli vastaanottanut yksi Bloomingin pelaaja.

Tilanteen laukaisi ilmeisesti lisäajan ensimmäisellä minuutilla syntynyt vierasjoukkue Oriente Petroleron 3-2-voittomaali. Maaliin johtanut vapaapotku oli kieltämättä räikeän filmauksen tulos.

Maalin jälkeen kentällä nähtiin jo ylimääräistäkin porukkaa ja keskialue täyttyi molemminpuolisesta tuuppimisesta. Katso tästä kooste ottelusta. Kiivaat loppuvaiheet ovat nähtävissä videolla ajassa 3:10 alkaen.

Blooming ja Oriente Petrolero ovat kotoisin samasta Santa Cruzin kaupungista. Seurojenvälistä ”Clásico cruceñoa” pidetäänkin Bolivian jalkapallon tärkeimpänä ja kiihkeimpänä klassikko-otteluna. Sunnuntain kohtaaminen oli järjestyksessään 165:s seurojen keskinäinen ottelu. Tulta ja tappuraa on kentällä nähty hyvin usein ennenkin.

Bolivian pääsarjassa pelaa 12 joukkuetta. Oriente Petrolero löytyy sarjataulukon sijalta viisi Bloomingin ollessa sarjassa toiseksi viimeisenä.