Ranskan liigan pohattaseurat panivat sarjapisteet jakoon

AS Monaco roikkuu edelleen iskuetäisyydellä sarjajohtaja Paris Saint-Germainiin nähden. Sunnuntai-iltana pelattu kärkiottelu päättyi 1-1-tasapeliin ja näin PSG:n etumatka haastajaansa säilyi viidessä pisteessä.

Zlatan Ibrahimovicin tähdittämä PSG on pitänyt takaa-ajajansa loitolla maltillisin tuloksin. Kaikki neljä sen pelaamaa ottelua sarjan top 4-joukkueita vastaan ovat päättyneet tasapeliin. Tilastot puolsivat vahvasti tasapeliä muutenkin jo etukäteen. Monaco ei ollut hävinnyt PSG:lle kahdeksaan otteluun ja vastaavasti PSG:n valmentaja Laurent Blanc ei ole vielä koskaan valmentajanuransa aikana joutunut Monacolle nöyrtymään.

Ranskan liigan jättiläiset tunnetaan nimekkäistä hyökkääjistään, mutta kärkiotteluun kumpikin joutui varamiehisenä. Loukkaantuminen piti sivussa niin Monacon Radamel Falcaon kuin PSG:n Edinson Cavaninkin. Ibrahimovic puolestaan ei ole tehnyt koko kaudella vieraspeleissä kuin yhden pelitilannemaalin.

PSG:n maalista ottelussa vastasi poissaolijoiden takia tilaisuutensa saanut argentiinalaiskeskimies Javier Pastore, jonka valmentaja Blanc nosti hyökkäykseen. Osuma oli kauden avausmaalinsa tehneelle Pastorelle varmasti tärkeä, sillä se päätti miehen yli 20 tuntia (1207 peliminuuttia) pitkän kuivan kauden. Monacon tasoitus oli PSG:n brassitoppari Thiago Silvan oma maali.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.