Suomi nousussa FIFA-rankingissa

© Kuva: Kansallinen Liiga / Kalevi Hämäläinen

Suomi nousi yhden sijan tänään julkistetussa FIFA-rankingissa. Tammikuussa 0-0-tasapelin Omania vastaan pelannut Suomi ohitti rankingissa Libyan ja löytyy nyt sijalta 65.

Huuhkajat pelaa seuraavan A-maaottelunsa 3.3. Unkaria vastaan. Unkari löytyy FIFA-rankingin sijalta 44.

Rankingin kärkikolmikossa ei nähty muutoksia. Espanja jatkaa ykkösenä, Saksa toisena ja Argentiina kolmantena. Portugali ohitti Kolumbian ja nousi neljänneksi. Kärkikymmenikön kovin nousija on Sveitsi, joka nousi kaksi sijaa kuudenneksi.

Top 30:n kovimmat nousijat ovat kahdeksan sijaa nousseet Kap Verde (27.) ja Armenia (30.) sekä viisi sijaa kivunnut Tanska (20.) Laskusuunnassa puolestaan olivat kuusi sijaa pudonnut Norsunluurannikko (23.) sekä peräti 13 pykälää romahtanut Ghana (37.)


Inter – HIFK | HIFK pulassa! ⭐️⭐️⭐️⭐️