Juhliiko Teemu Pukki liigamestaruutta jo maaliskuussa?

© Kuva: Getty Images

Bayern München varmisti tiistai-iltana Bundesliigan mestaruuden, vaikka sarjaa on pelaamatta vielä seitsemän ottelukierrosta. Skotlannin Valioliigaa johtava Glasgow Celtic voi yltää identtiseen saavutukseen tänään, mikäli se voittaa Glasgow’n paikallisottelussa häntäpään Partick Thistlen.

Mestaruus olisi Teemu Pukin Celticille kolmas perättäinen, niin ikään Bayern Münchenin tavoin. Neljä vuotta Celticin peräsimessä tänään täyttävä valmentaja Neil Lennon on luottavainen omiensa suhteen.

– Odotamme peliä innolla. Kyseessä on paikallisottelu keskellä viikkoa ja tupa on luultavasti täynnä. Jo siitä saamme riittävästi nälkää, mestaruusjuhlista puhumattakaan, Lennon toteaa Celticin kotisivuilla.

– Uskon, että valtaosa kannattajista toivoo, että voittaisimme kotona, mutta ei näitä juttuja voi ennustaa. Pelaamme paraikaa erinomaisesti ja haluaisin, että trendi jatkuu kauden loppuun asti.

Helppoa peliä ei Lennon silti odota. Kauden kaksi aiempaa kohtaamista ovat päättyneet Celticin hyväksi vain yhden maalin erolla ja Partick Thistle kamppailee kynsin hampain sarjapaikastaan.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!