Mika Väyrynen testimiehenä AIK:n U21-joukkueen sarja-avauksessa – hyvä palaute otteista!

© Kuva: Juha Tamminen

HJK:ssa kaksi edellistä kautta pelannut maajoukkuemies Mika Väyrynen hakee parhaillaan sopimusta Ruotsin kärkiseuroihin kuuluvasta AIK:sta.

Väyrynen oli mukana AIK:n alle 21-vuotiaiden kauden avausottelussa tiistaina Åtvidabergs FF:ää vastaan. ÅFF:n riveissä pelasi Jarosta Ruotsiin talven aikaan siirtynyt Simon Skrabb.

Footballdirekt-sivuston mukaan Väyrynen pelasi täydet minuutit keskikentän keskustan puolustavassa roolissa, kun AIK voitti lukemin 3-1 (1-1).

Pelaaja-arvion mukaan hän esiintyi pääosin jämptisti, mutta ajoituksissa oli hieman tekemistä. Se laitettiin pitkälti pitkän pelaamattomuuden piikkiin, kuten pitääkin.

Väyrynen sai alleen viime kaudella vain muutaman pelin loukkaantumisten vuoksi ja tämä oli miehen ensimmäinen peli talven aikana.

Pallollisena hän oli ollut hyvä ja syötöt napsuivat kohdilleen. Miehen katsottiin kaiken kaikkiaan olevan itsevarma pelaaja, joka hallitsi omaa aluettaan. Hyvää oli myös se, että Väyrynen pystyi pelaamaan täyden peliajan.

Väyrynen olisi analyysin mukaan hyvä vahvistus, mutta viime kausien loukkaantumishistorian uskotaan mietityttävän AIK:ta.

Huipputarjous: Pelaa TÄNÄÄN Mestarien liiga -matseihin 50€ riskitön veto Nordicbetille!
Lisäksi 100€ bonus! Jos vetosi menee ohi, saat panoksen takaisin!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.