David Moyes sai vihdoin kenkää Manchester Unitedista – tässä ykkösehdokas seuraajaksi

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Manchester United on vahvistanut kotisivuillaan erottaneensa päävalmentajansa David Moyesin.

– Seura haluaa osoittaa kiitokset kovasta työstä, rehellisyydestä ja sitoutumisesta, joita Moyes tehtävässään osoitti, ManU toteaa lyhyessä tiedotteessaan.

Manchester Unitedin kausi Moyesin alaisuudessa osoittautui täydelliseksi katastrofiksi. Seura jäi ensimmäisen kerran sitten kauden 1995-1996 ulos Mestarien liigasta eikä kansallisissa cup-kilpailuissakaan menestystä herunut. Moyesin alaisuudessa seura on rikkonut omia negatiivisia ennätyksiään toinen toisensa perään.

Liigassa ManU on jäänyt sarjajohtaja Liverpoolista peräti 23 pisteen päähän. Se on sijalla seitsemän eikä ole selviämässä ensi kaudeksi edes Eurooppa-liigaan. Tämän kauden Mestarien liigassa joukkue sentään selvisi kahdeksan parhaan joukkoon. Välieristä sen pudotti Bayern München.

Ryan Giggs nousemassa loppukauden luotsiksi

Brittilehti Mirror uskoo, että hollantilainen Louis van Gaal on ykkösehdokas Unitedin ensi kauden valmentajaksi. 62-vuotias van Gaal on ilmoittanut jättävänsä Hollannin maajoukkueluotsin tehtävät ensi kesän MM-kisojen jälkeen. Lehden mukaan van Gaal tapaa ManU:n johtoa vielä tällä viikolla Portugalin huvilassaan.

Manchester Unitedin walesilaisen pelaajalegendan Ryan Giggsin uskotaan ottavan joukkueen valmennusvastuun loppukauden ajaksi. Hänen kakkosmiehekseen on tulossa vanha pelaajakaveri ja ManU:ssa juniorivalmentajana parhaillaan toimiva Nicky Butt.

David Moyes teki viime vuonna Manchester Unitedin kanssa peräti kuusivuotisen sopimuksen.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS