Päivän kummallisin futisuutinen pamahti Espanjasta. Marca kertoo, että Espanjan maineikkaan pääsarjaseuran Valencian entinen puheenjohtaja Juan Bautista Soler on pidätettynä epäillystä kidnappauksen yrityksestä.

Erityisen merkillisen tapauksesta tekee se, että Soler yritti siepata Valencian toisen ex-puheenjohtajan Vicente Sorianon.

Soler oli palkannut ammattirikollisen hoitamaan kidnappausta, mutta yritys vesittyi ja nyt molemmat osalliset ovat pidätettyinä. Kumpikin miehistä on käyttänyt oikeuttaan vaieta poliisin kuulusteluissa.

Solerin syyttämisestä ei ole vielä tehty päätöstä, mutta miehelle on langetettu lähestymis- ja maastapoistumiskielto. Soler ei saa mennä 15 metriä lähemmäs Sorianoa.

58-vuotias Juan Soler toimi pahoihin talousvaikeuksiin ajautuneen Valencian puheenjohtajana vuosina 2004-2008. 61-vuotias Soriano seurasi tätä tehtävässä vuonna 2008, mutta joutui eroamaan vuonna 2009.

AS:n mukaan kidnappausyrityksen motiivina uskotaan olevan Sorianon massiiviset maksamattomat velat Solerille.