Benfican kirous ei murtunut vieläkään

© Kuva: Getty Images

Sevillan ja Benfican välisessä Eurooppa-liigan finaalissa riitti tapahtumia ja jännitystä, mutta maaliverkot eivät suostuneet heilumaan ei sitten millään.

Varsinainen peliaika päättyi Torinossa 0-0-lukemiin. Jatkoajalla maalipaikkoja riitti edelleen, vaikka monilla pelaajista jo jalat kramppasi. Silti maaleja ei nähty 120 minuutin taistonkaan jälkeen. Ottelu ei kuitenkaan missään nimessä ollut tylsä – sen kertovat jo tilastot.

Benfica ampui ottelussa 20 kutia, ja myös Sevilla pääsi yli kymmeneen laukaukseen. Erityisesti Sevillan maalivahti Beto esitti ottelussa näppäriä torjuntoja. Varsinkin Benfica-kärki Lima haki ahneesti ratkaisua, mutta hyökkääjä pettyi kerta toisensa jälkeen.

Pilkkudraamaa

Ja rangaistuspotkukisa vasta draamaa tarjosikin. Ensimmäiset laukojat Lima (Benfica) ja Carlos Bacca (Sevilla) onnistuivat. Sitten Benfican kirous alkoi nostaa päätään – ensin epäonnistui Oscar Cardozo ja heti perään Rodrigo. Kun Benfican pelaajat ampuivat löysästi, niin Sevillan miehet sen sijaan laittoivat varmasti pallot pussiin.

Lopulta neljäs laukoja toi ratkaisun. Sevillan Kevin Gameiro iski kovan pommin yläkulmaan ja peli oli selvä. Benfican kirous oli saanut jatkoa. Sevillan juhlat olivat valmiita alkamaan.

Lue lisää Benfican kirouksesta tästä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.