Suomalaiserotuomareita nuorten MM-kisoihin

© Kuva: Getty Images
Astana saapuu Old Traffordille! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Kansainvälinen jalkapalloliitto (FIFA) on nimennyt erotuomarit Kanadassa 5.–24.8.2014 pelattavaan alle 20-vuotiaiden naisten MM-turnaukseen. Yhteensä 28 maasta nimitetyt erotuomarit ovat ehdolla myös vuonna 2015 Kanadassa pelattavaan naisten MM-lopputurnaukseen.

FIFA nimesi Suomesta erotuomariksi Kirsi Heikkisen (Pirkkala), sekä avustaviksi erotuomareiksi Anu Jokelan (Espoo) ja Tonja Paavolan (Helsinki). Yhteensä Euroopasta nimettiin Palloliiton tiedotteen mukaan viisi erotuomaria sekä kymmenen avustavaa erotuomaria.

Suomella on myös joukkue mukana alle 20-vuotiaiden naisten MM-lopputurnauksessa. Marianne Miettisen valmentama Pikkuhelmarit pelaa alkulohkossa Ghanan, Kanadan ja Korean demokraattisen kansantasavallan kanssa.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon! 

Astana saapuu Old Traffordille! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!