FC Jazz ja Prince Lapset ovat purkaneet sopimuksensa yhteistuumin, seuran verkkosivuilla kerrotaan.

Osapuolten sopimus oli alun perin voimassa heinäkuun loppuun, mutta pesti päätettiin purkaa jo nyt. Lapset kärsi Porissa olonsa aikana jatkuvasti erilaista vammoista.

Jazzin ottelut jatkuvat keskiviikkona kotiottelulla Viikinkejä vastaan.

– Sarjatauon aikana olemme rakentaneet nousujohteista kuntoa loppuvuoteen, jolla pystymme pelaamaan 5.10 asti. Erityistä huomiota olemme kiinnittäneet myös otteluun valmistautumiseen ja viilanneet pelipaikkoja, jotta kaikki voivat käyttää vahvuuksiaan, päävalmentaja Jouni Joensuu sanoo.

– Turha miettiä muiden tekemistä. Menemme ottelu kerrallaan, kuten tähänkin asti. Tiedämme mitä voittaminen vaatii. Mutta sen tietää myös totta kai Viikingitkin. Tiukka peli tulossa, joka meidän on voitettava, Joensuu jatkaa.