”Hollannissa ollaan ylpeitä joukkueesta”

© Kuva: Getty Images

Hollanti nappasi lauantai-iltana pronssimitalin kaadettuaan Brasilian vakuuttavasti 3-0. Hollannin päävalmentaja Louis van Gaal pohti ennen peliä ottelun mielekkyyttä, mutta Hollannissa ihmiset ainakin ottivat pronssin ilolla vastaan.

Ajaxissa pelaava Niklas Moisander kertoo, että pronssimitali sai aikaan juhlatunnelman Hollannissa.

– Pronssi otettiin ihmisten keskuudessa tosi hyvin vastaan ja kaikki olivat tosi ylpeitä pelaajista, valmentajista ja koko joukkueesta. Kisat menivät Hollannin osalta aika nappiin, kun mietitään mitkä ennakko-odotukset olivat. Tietenkin finaalipaikkakin oli lähellä, mutta ihmiset olivat hirveän ylpeitä pronssistakin.

Hollanti yllätti kisoissa monet eikä sen odotettu taistelevan mestaruudesta. Joukkueen alakerta oli varsin kokematon ja sen ennakoitiin koituvan joukkueen kohtaloksi. Toisin kuitenkin kävi.

– Hollannissa on menossa tietynlainen sukupolvenvaihdos, vaikka kokeneita pelaajia mukana olikin. Paljon oli epäilyksiä erityisesti puolustuksen suuntaan, kun siellä oli nuoria pelaajia, mutta he näyttivät epäilijöille ja kysyntää varmasti riittää. Odotettavissa on hienoja siirtoja. Kahden ja neljän vuoden päästä Hollanti tulee olemaan tosi vahva, kun nämä kokeneetkin jatkavat vielä. Tietyllä tapaa nämä kisat olivat Hollannille uusi alku, Moisander pohtii.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.