Suomessa jalkapallo-otteluiden vedonlyöntimanipuloinnista tuomittu Wilson Raj Perumal kiistää aiemmin MM-kisojen aikana saksalaisen Der Spiegel -lehden uutisen, minkä mukaan hän lähetti lehdelle viestin tunteja ennen Kamerun-Kroatia-ottelua kertoen tuloksen sekä sen, että Kamerunilta ajetaan pelaaja ulos.

Kamerun hävisi ottelun 0-4-lukemin ja joukkueen keskikenttämies Alexander Song ajettiin ulos avausjaksolla. Perumalin kerrottiin väittäneen kaikkien Kamerunin otteluiden olleen järjesteltyjä lahjonnalla.

Nyt Invisible-dog.com-sivustolla on julkaistu Perumalin vastine, missä hän kiistää der Spiegelin väitteet sanomisistaan. Perumal kertoo olleensa yhteydessä lehden toimittajaan, mutta vasta päiviä Kroatia-Kamerun-ottelun jälkeen.

– En ole puhunut missään vaiheessa neljästä maalista tai punaisesta kortista. Hämmästelen sitä, kuinka niinkin tunnettu lehti kuin Der Spiegel on keksinyt tällaisia väitteitä, Perumal kommentoi.

– Pahoittelen tapahtumaa osaltani Kamerunin jalkapalloliitolta ja toivon Der Spiegelin tekevän samoin, koska panivat suuhuni sanoja, joita en sanonut.

Lue tästä Perumalin vastine kokonaisuudessaan.