Real Madridilla taas Bayern München -peluri kiikarissa?

© Kuva:
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Real Madrid sai viime kesänä melkoisen vonkaleen, kun joukkue hankki Bayern Münchenistä Toni Kroosin. Siirtokorvauskin jäi suhteellisen maltilliseen noin 30 miljoonan euron summaan, koska Saksan MM-sankarilla oli vain vuosi sopimustaan jäljellä.

Nyt Calciomercato-sivuston mukaan espanjalaisseura on havittelemassa jälleen pelaajaa Baijerista. Kyseessä on laitapakki David Alaba.

22-vuotias itävaltalainen kuuluu pelipaikkansa ehdottomiin kärkinimiin maailmassa. Nuorukainen on Austria Wienin kasvatti ja debytoi maajoukkueessa Itävallan historian nuorimpana pelaajana vuonna 2009 vain 17 vuoden iässä.

Alaba siirtyi Bayerniin vuonna 2008 ja aloitti pelinsä nuorten joukkueissa. Hän eteni edelleen reserviryhmään ja debytoi edustusjoukkueessa helmikuussa 2010 Saksan cupin ottelussa.

Monipuolinen Alaba, joka voi pelata myös keskikentän pohjalla tai laiturina, tunnetaan myös erinomaisesta laukauksestaan ja hän oli jopa Itävallan vuoden 2014 MM-karsintojen paras maalintekijä kuudella osumallaan. Itävalta ei selvinnyt MM-turnaukseen.

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!