RoPS teki mielenkiintoisen kaappauksen: ”Urheilullinen geeniperimä”

Rovaniemen Palloseuran tulevan Veikkausliiga-kauden joukkue alkaa pikku hiljaa rakentua, kun joukkue on solminut jälleen kaksi uutta pelaajasopimusta.

Maarianhaminassa kahtena viime kautena pelannut turkulaislähtöinen puolustava keskikenttäpelaaja Tomas Hradecky siirtyy ”saarelta” pohjoiseen 1+1-vuotisella sopimuksella.

Toinen tuore sopimuspelaaja on RoPS:n riveissä Veikkausliigassa jo esiintynyt nuorukainen, myös keskikentällä viihtyvä 19-vuotias Olli Pöyliö, joka on tehnyt joukkueensa kanssa 1+1-vuotisen jatkosopimuksen.

Hradecký tulee RoPS-luotsi Juha Malisen mukaan paikkaamaan sitä aukkoa, mikä joukkueella oli viime kaudella keskikentällä puolustavien pelaajien kohdalla.

–  Se oli meillä haavoittuva paikka ja Tomas on mies juuri sille paikalle. Hän on osoittanut Maarianhaminassa olevansa liigatasoinen pelimies, maltillinen puolustava keskikentän pelaaja, joka pystyy pelaamaan myös topparina, Malinen kertoo.

”Urheilullinen geeniperimä”

Tomas Hradecky on maajoukkuevahti Lukas Hradeckyn veli. Toinen veli Matej on pelannut myös liigaa FC TPS:n riveissä.

– Kaveri omaa todella urheilullisen geeniperimän, sillä isä on entinen huippu-urheilija ja molemmat veljet Lukas ja Matej ovat kovan luokan jalkapalloilijoita.

– Niinpä odotankin, että Tomas nousee meillä tulevalla kaudella vielä aivan uudelle tasolle pelaajana ja saadaan RoPS:sta mies ulkomaan kentille.

Pöyliöstä Malinen odottaa myös tulevalla kaudella kovan luokan pelimiestä.

– Ollilla on koulu ja armeija käytynä huhtikuun alussa, joten silloin hänellä on mahdollisuus näyttää että murtautuu joukkueen pelaavaan kokoonpanoon. Se pitää olla nuorella miehellä tavoitteena ja sen mahdollisuuden haluamme Lapin omalle pojalle antaa.


PÄIVÄN VIHJE: FULHAM – MANCHESTER UNITED

Jääkö ManU telineisiin Lontoon kaatosateessa?