Arsenalin ja AS Monacon ottelu Mestarien liigan neljännesvälierässä Emirates Stadiumilla sujui vierasjoukkueen komennossa. 3-1-vierasvoitolla Monaco on vahvasti jatkopaikassa kiinni.

Arsenal loi ottelussa ranskalaisia enemmän maalintekopaikkoja, mutta Tykkimiesten viimeistely oli onnetonta. Pahin tuhlailija oli hyökkääjä Olivier Giroud, joka pääsi yrittämään peräti kuudesti maalintekoa. Uskomatonta kyllä, Giroud ei osunut yhdessäkään laukauksessa edes maalipuiden väliin.

Giroudin paras paikka osui toisella jaksolle, kun kärkimies pääsi kokeilemaan maalivahti Danijel Subasicin torjunnan jälkeen. Veto huippupaikasta oli onneton sutaisu ja karkasi maalin yli. Danny Welbeck sai myös ottelussa tuhannen taalan paikan. Tämä tilanne vesittyi koomisesti, kun Theo Walcott oli pallon tiellä.

Lisäajalla Arsenal sitten viimein onnistui. Alex Oxlade-Chamberlain ampui boksin reunalta pallon verkkoon, mutta tämän 1-2-kavennusosuman lohtu jäi vähäiseksi.

Monaco kontrolloi tapahtumia

AS Monaco pelasi ottelussa lähes julman kurinalaisesti, kontrolloi kenttätapahtumia ja käytti sille avautuneet paikat tehokkaasti. 1-0-maalista vastasi Geoffrey Kondogbia, jonka laukaus upposi kaukaa onnekkaasti sisään vaihtaen ensin suuntaa Arsenalin puolustuksesta.

Toisella jaksolla lukemia komisti vielä Dimitar Berbatov. Bulgarialainen päätti vierailijoiden 2 vs 1-hyökkäyksen ja pisti kärsivällisesti pelivälineen verkkoon tarkalla kudillaan ja tilanteeksi 2-0.

Oxlade-Chamberlainin kavennuksen jälkeen Monaco näytti taas hauistaan. Arsenalin ilta päättyi buuaksiin, kun Yannick Ferreira pamautti lisäajalla 3-1-loppulukemat.

Leverkusen yllätti Atleticon

Myös keskiviikon toisessa Mestarien liigan pelissä nähtiin yllätys, kun Bayer Leverkusen kaatoi Atletico Madridin. Loppulukemat kirjattiin 1-0.

Leverkusenin voittomaalin ampui Hakan Calhanoglu. Calhanoglu tykitti pallon valtavalla voimalla etukulmasta sisään.

Atletico Madrid joutui pelaamaan lopun vajaalla, kun Tiago nappasi toisen keltaisen kortin noin vartti ennen varsinaisen peliajan päättymistä.