Äskettäin jatkosopimuksen tehnyt Marco Reus: ”Dortmund pystyy voittamaan mestaruuden”

Marco Reus, 25, teki Dortmundin kanssa äskettäin jatkosopimuksen monen eurooppalaisen suurseuran harmiksi. Sopimus sitoo miehen seuraan vuoteen 2019.

Miehen aiemmassa sopimuksessa olisi astunut kauden jälkeen 25 miljoonaan euroon sidottu purkupykälä voimaan. Uuden sopimuksen jälkeenkin Reus voi lähteä enemmän tai myöhemmin, mutta ostaja joutuu maksamaan miehestä täyden markkinahinnan.

Vaikka joku maksaja löytyisikin, ei Reus tunnu halukkaalta maisemanvaihtoon toistaiseksi. Hän kertoo jatkamisen syyksi mm. suuren uskon joukkueeseen. Reusin jatkon uskotaan myös vaikuttavan siihen, että moni muukin tähtinimi jatkaa seurassa.

– Päätin jäädä BVB:hen, koska tämä on paras paikka minulle. Dortmund on kotikaupunkini, perheeni ja ystäväni asuvat täällä. Elämää on myös jalkapallon jälkeen, Reus kommentoi Kickerille.

Reus ei ollut mukana Dortmundin mestaruusryhmissä

Dortmund oli välillä jopa sarjan jumbona, mutta on nyt ottanut voittaja putkeen jo kolme kappaletta nousten keskikastiin.

Seura on 30 pistettä kärjestä nyt, mutta haaveita mestaruudesta elätellään tulevaisuuden suhteen. Dortmund juhli kahta mestaruutta keväinä 2011 ja 2012, mutta Reus ei ollut näissä ryhmissä mukana. Hän palasi jo juniorina edustamaansa seuraan kesällä 2012 Borussia Mönchengladbachista.

– Bundesliigan voittaminen on suuri tavoitteeni tässä seurassa. Haluan tuntea sen  ja nähdä kaupunkimme reaktiot sen tapahtuessa.

– Teen parhaani, jotta mestaruus palaisi Dortmundiin. Minulla on vahva tunne, että saavutamme sen vielä eräänä päivänä.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!