VPS joutuu antamaan melkoisesti tasoitusta Eurooppa-liigan karsinnan toisessa osaottelussa, kun ykköstykki Juho Mäkelä on sivussa. AIK kuitenkin vastaa ”samalla mitalla”, sillä avausottelussa joukkueen selkeä ykköspelaaja Nabil Bahoui vaihtaa seuraa, eikä ole mukana torstain ratkaisevassa toisessa osassa.

AIK ja saudiarabialainen Al-Ahli ovat päässeet sopimukseen Bahouin siirrosta ja siirron sinetöityminen odottaa enää lääkärintarkastusta ja henkilökohtaisista ehdoista sopimista.

24-vuotias keskikenttämies ehti edustaa AIK:ta vajaan kolmen vuoden ajan siirryttyään Brommapojkarnasta kauden 2012 jälkeen.

– AIK:n edustaminen on ollut minulle tukholmalaispoikana kunnia. Olen nauttinut pelaamisesta Ruotsin parhaitten fanien edessä ja haluan kiittää kaikkia, jotka ovat auttaneet minua AIK:ssa alusta saakka, Bahoui sanoi seuran verkkosivuilla.

Bahoui ehti edustaa AIK:ta 75 ottelussa, viimeistellä 32 maalia ja antaa 25 maalisyöttöä. Bahoui teki molemmat maalit VPS:aa vastaan viime torstain 2-2-tasapelissä.