Ensimmäistä kertaa viime sunnuntaina Ykkösessä putoamisviivan alle pudonnut Mikkelin Palloilijat seuraa aktiivisesti pelaajamarkkinoita ja tarkoitus on vielä vahvistaa joukkuetta viimeistään elokuun 6. lähtien, kun siirtoikkuna taas aukeaa. Sitä ennenkin joukkueeseen on mahdollista hankkia lisävahvistuksia, jos tietyt ehdot täyttyvät.

Keskiviikkoisissa peliharjoituksissa näyttöjä oli antamassa 31-vuotias ranskalainen puolustuspään pelaaja Agro Parfait, joka on viimeksi pelannut Sveitsin kolmostasolla.

Päävalmentaja Ilkka Mäkelä haluaa vahvistaa joukkuettaan, että Ykkösen sarjapaikka tulee varmasti säilymään, sillä vielä on puolet pelejä jäljellä ja paljon pisteitä on jaossa.

– Tarkoitus on varmistaa loppukaudeksi joukkueen iskukyky taistelussa Ykkösen sarjapaikasta.

– Laadun nostamista tarvitaan ihan joka sektorilla, Mäkelä toteaa seuran sivuilla.

Myös loukkaantumisrintamalta kuuluu hyviä uutisia, sillä Jiri Haikonen ja Joona Mäenpää ovat palanneet harjoitusvahvuuteen. Vili-Petri Vänttinen hakee vielä ainakin tämän viikon pelituntumaan Kolmosen Warkaus JK:ssa. Ainoastaan nivusvaivainen Mikko Iivanainen on tällä hetkellä sivussa. Seuraavan kerran MP pelaa tänään lauantaina, kun joukkue matkaa AC Oulun vieraaksi.

Lähde: MP:n tiedote