PK-35 Vantaalla riittää uskoa liigapaikkaan: ”Otetaan vielä kunnon palkinto”

© Kuva: Juha Tamminen
Valioliigassa Leicester - West Ham! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

PK-35 Vantaalla on mahdollisuus nousta jalkapallokartalle, kun kaksiosaiset liigakarsinnat pelataan ensi viikolla.

Ykkösen päätöskierroksella lauantaina selvisi, että PK-35 Vantaa pelaa liigakarsinnoissa. Shefki Kuqin valmentama joukkue sijoittui sarjassa toiseksi heti suoraan Veikkausliigaan nousseen PS Kemin jälkeen. TPS oli PK-35:n kanssatasapisteissä, mutta vantaalaisten maaliero oli parempi kuin turkulaisilla. Joukkueet pelasivat päätöskierroksella 0-0-tasapelin Myyrmäen stadionilla.

PK-35:n karsintavastus ei ole vielä selvillä, sillä ennen Veikkausliigan sunnuntaina pelattavaa päätöskierrosta toiseksi viimeiselle sijalle voi teoriassa sijoittua vielä kolme joukkuetta: Jaro, VPS ja KTP.

PK-35 Vantaan ykkösmaalivahdin Miikka Häkkisen mukaan valmistautuminen ensi viikon keskiviikkona pelattavaan avausosaan ei ole hankalaa, vaikka tuleva vastus onkin vielä sumun peitossa.

– Ei se mitenkään vaikeuta tilannetta. Nyt vain odotellaan kuka tulee vastaan. Valmentajat olivat katsomassa VPS-KTP-pelin, joten heillä on varmasti arvio molemmista ja siitä, millaisia joukkueita sieltä on mahdollisesti tulossa vastaan, Häkkinen sanoo SuomiFutis-sivustolle ja jatkaa:

– Voihan sieltä Jarokin tulla, mutta isommalla todennäköisyydellä se on joko Vepsu tai Kotka.

Varsinkin KTP on PK-35:lle tuttu vastustaja viime vuosilta. Keskinäisiä kamppailuja on kertynyt runsaasti Ykkösessä. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat helmikuun harjoituspelissä, jolloin kotkalaiset veivät tiukan taiston nimiinsä 3-2 Vantaalla.

Häkkinen, 31, on ollut tyytyväinen joukkueensa kuluvaan kauteen. Kaikki 27 sarjaottelua maalilla alusta loppuun asti pelannut ”Häkä” painottaa, että karsintaparin voitto kruunaisi punamustien sesongin.

– Vielä on saumat päästä siihen, mitä lähdimme tavoittelemaan. Olemme hyvissä asetelmissa, joten olen ihan tyytyväinen. Otetaan vielä kunnon palkinto kauden päätteeksi, PK-35 Vantaata kaudesta 2009 lähtien edustanut Häkkinen linjaa.

PK-35 Vantaa isännöi karsintojen avauskohtaamista keskiviikkona 28.10. Toinen osaottelu pelataan saman viikon lauantaina 31.10. Otteluiden alkamisajat ovat yhä avoinna.

Christos Zavros
Twitter: @CZavros


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Valioliigassa Leicester - West Ham! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!