Gonzalo Higuainin agentti vakuuttaa pelaajan olevan tyytyväinen elämäänsä Napolissa, eikä muutosta ole luvassa.

Argentiinalaiskärki on yhdistetty siirtohuhuissa Chelseaan, joka kaivaisi uutta terää hyökkäykseensä. Chelsean hyökkääjillä ei ole ylpeydenaihetta tehoillaan – Diego Costa on tehnyt kaksi osumaa, Radamel Falcao yhden ja Loic Remyn saldona Valioliigassa on tältä kaudelta vaatimaton nolla.

Jos Jose Mourinho ei saa potkuja, saa hän mahdollisuuden rakentaa joukkuetta uusiksi tammikuussa. Ja niinpä esimerkiksi Higuain on yhdistetty joukkueeseen. Siirtoa huhujen mukaan yritetään jo tammikuussa, mutta ensi kesänä lienee vaihtoehdoista todennäköisempi.

Hyökkääjätähden asianhoitaja ja veli Nicolas ei kuitenkaan usko tällaiseen siirtoon.

– Kolme vuotta sitten Gonzalo valitsi Napolin, ja sen voi nähdä miten paljon tämä seura merkitsee hänelle sen perusteella mitä hän tekee kentällä, asianhoitaja selvitti Radio Crc:lle goal.comin mukaan.

Higuain ei kuitenkaan haaveile seurasiirrosta vaan Serie A:n voitosta.

– Hänen unelmansa, heti ensimmäisestä päivästä Napolissa, on ollut voittaa scudetto Napolille.

Argentiinalaisella on kulkenut tällä kaudella, sillä kasassa on jo yhdeksän liigamaalia. Napoli on myös liigan kärkitaistelussa mukana, joten unelma scudettosta ei ole suinkaan mahdoton.

Higuain on pelannut Napolissa kesästä 2013 lähtien. Ennen tuota siirtoa hyökkääjä edusti Real Madridia.