Huuhkaja-pelaajalla huonoa tuuria – nousi avaukseen, mutta ei pelannut minuuttiakaan

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien keskikentältä tuttu Sakari Mattila pääsi lauantaina ensimmäistä kertaa Championshipissä avaukseen asti. Ilo jäi kuitenkin lyhyeksi.

Mattila oli nimettynä avausmiehistöön Prestonia vastaan, mutta luotsi Peter Grant joutui tekemään ottelun alla viime hetken muutoksen. Mattila kärsi selkävammasta, eikä hän pystynyt esiintymään viheriöllä. Tilalle nostettiin Scott Parker.

Grantin mukaan Mattila on ollut yksi niistä viidestä pelaajasta, jotka eivät ole edes pystyneet harjoittelemaan viikon aikana.

– He kaikki halusivat pelata matsissa, ja se osoittaa, että he ovat erityislaatuisia, Grant kiitteli London 24:n mukaan.

Mattilan tilalle nostettu Parker esiintyi sen verran vakuuttavasti, että kokenut englantilainen saattoi varastaa jatkossakin minuutit itselleen.

– Hän on ollut erinomainen. Hänen esityksensä tänään viimeiseen minuuuttiin asti oli erinomainen. Otin hänet pois pelin lopussa, koska hänen jalkansa väsyivät, Grant kehui 35-vuotiasta suojattiaan.

Kesällä seuraan siirtynyt Mattila on kellottanut kaikkiaan 26 minuuttia joukkueen keskikentällä kauden aikana. Kolme kertaa suomalainen on vaihdettu penkiltä sisään.