Cristiano Ronaldolta hauska heitto: ”Muistutin Messiä ja Neymaria maksamaan…”

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Freiburgin alamäki perjantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Real Madridin tähtinimi Cristiano Ronaldo näyttäisi nauttivan hyvistä väleistä FC Barcelonan Lionel Messin kanssa.

Ronaldoa ja Messiä on vertailtu mediassa jatkuvasti toisiinsa, sillä esimerkiksi viimeiset kahdeksan Ballon d’Oria on jaettu kaksikon kesken. Jatkuva kilpailuasetelma ei kuitenkaan tarkoita, etteikö miehet voisi paiskata kättä kentän ulkopuolella.

– Meistä on tullut läheisempiä. Meillä on aina ollut hyvät välit, mutta kenties viimeisen parin vuoden aikana välimme ovat tiivistyneet, Ronaldo kertoi goal.comin mukaan toimittajille sunnuntaisen liigapelin jälkeen.

Messi, hänen seurakaverinsa Neymar ja Ronaldo jakoivat lavat Ballon d’Oria jaettaessa Zürichissa. Mielenkiintoinen yksityiskohta illasta on, ettei Messi taikka Neymar puhu englantia. Näin Ronaldo joutui tulkiksi kaksikolle.

– Kun olimme lavalla, Messi eikä Neymar puhu englantia, joten olin heidän tulkkinsa, Ronaldo naureskeli.

– Puhuin heidän kanssaan myöhemmin ja muistutin heitä maksamaan myöhemmin käännöksistä!

Jatkuuko Freiburgin alamäki perjantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!